Beoordelingen van Sushi 8 Oss

Recente recensies

4.0
M .G
9 juni 2024

Lekker sushi vers net als altijd en goede variatie

Kyan
7 juni 2024
Annet Toonen
3 juni 2024

Het was weer heerlijk en zoals altijd lekker snel bezorgd. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zehra
19 mei 2024
Boden
18 mei 2024

Altijd erg tevreden over de sushi van Sushi Eight. Een kleine aanpassing in een sushi box is nooit een probleem.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Boden! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Tinie
11 mei 2024

Lekker en netjes op tijd bezorgd

Verhoeven
8 mei 2024

Vond de sushi voor een keer prima, maar heb elders lekkerder van gegeten. De soyasaus was ook niet echt lekker. Het zag er wel allemaal goed en vers uit.

Bogers
3 mei 2024

Sushi was prima van kwaliteit en snacks nog lekker warm. Ik had mijn bestelling juist ruim vooraf besteld voor 19:00. Hij stond echter al om half 7 voor de deur… nu waren we gelukkig allemaal al thuis maar dat was meer toeval. Je kiest niet voor niets een bezorg tijd…

Annet Toonen
1 mei 2024

Was erg lekker! En snel bezorgd!!

Jacques van Os
27 april 2024

De beoogde warme gerechten waren NIET warm en niet eens lauw. De kwaliteit overall was een stuk minder dan we gewend zijn. De prijs / kwaliteit verhouding is zoek. Jammer want dit lijkt het begin van het einde van SUSHI8.

Mieke*
26 april 2024

Heerlijk vers en lekker geëten, en keurig op tijd.

Lynn
20 april 2024

Fijn geholpen! Lekkere sushi.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Lynn! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Dirk
19 april 2024
Geertje
19 april 2024

Een beetje veel rijst bij pokebowl. Verder alles prima.

van de Weem
14 april 2024

Goede producten en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy van der Zanden
14 april 2024

Altijd heerlijke sushi en perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Nancy! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Van der Heijden
14 april 2024

Wij halen altijd hier onze Sushi en dat is niet voor niets. Altijd weer heerlijk en dus volop genieten. Tot de volgende keer

Hans
12 april 2024

Zeer goed

Jeroen
10 april 2024

Celebration box besteld op mijn verjaardag. Heerlijke sushi en ik kreeg er lekkere attentie bij. Super leuk! Op de gevraagde tijd bezorgd en het was heerlijk.

Ria de Ruijter
8 april 2024

Prima producten, alleen is het moeilijk om te noteren welke lekkere Sushi je wilt hebben moeilijk te ont houden namen .Misschien is het mogelijk om met nummers te werken. Verder alles okee.

E.
7 april 2024
Ilona Smits
26 maart 2024

Zeer tevreden over de celebration schotel en de loempia’s. Aangenaam verrast ook door het extraatje vanwege mijn verjaardag.

Reactie van Sushi 8

Wat leuk om te horen Ilona dat je verrast bent met een extraatje voor je verjaardag! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Lisanne
25 maart 2024

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd. Heel tevreden!

.
17 maart 2024

Top, snel en lekker

V
11 maart 2024

Goede service, op tijd of eerder, wordt duidelijk aangegeven per mail en poke bowl goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma de Ruijter
10 maart 2024

Snelle sevice lekker en vers Kids blij mama blij

Reactie van Sushi 8

Leuk om te horen Irma! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Van der Heijden
7 maart 2024

Elke x weer super lekker en genieten. Heerlijke sushi

Arnaud
25 februari 2024
Boden
19 februari 2024

Zoals altijd hebben we weer genoten van de sushi van Sushi Eight Oss. Helaas vonden we de sushi waar asperge bij zat nogal zuur. Deze zullen we niet nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rini
9 februari 2024

De bestelling opgehaald en 's avonds hebben we er van gesmuld en er is genoeg voor morgen om dit over te doen.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Rini! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Monika
28 januari 2024

Vroeger was veel meer lekkerder sushi, nou kleine gyzoza, weinig kip.

J.H.J. van Os
28 januari 2024

Heerlijke verse Sushi en bezorging prima op tijd.

Ellen
28 januari 2024

Precies op tijd en super lekker. Alleen snap ik niet wat die gratis soja set is die je krijgt. Al 3 keer niet gehad . Ik neem tenminste aan dat jullie de flesjes sojasaus en wasabi etc hiermee niet bedoelen. Want dat kost natuurlijk niet zoveel

Damen
21 januari 2024
J
21 januari 2024

De sashimi en nigiri zijn een stuk kleiner geworden. Erg jammer! Want de sushi is vrij prijzig.

Habraken
20 januari 2024

Snelle service, goed product en vlot afgeleverd. Nú smullen maar.

Ria de Ruijter
18 januari 2024

Heel goede en versen producten , veel keus, erg lekker.!!! Er zijn sushi die je in de Machnetron kunt verwarmen zijn dat de vlees producten.? Verder alles uitmuntend.

Reactie van Sushi 8

Fijn dat alles naar wens was Ria de Ruijter! Bedankt voor deze positieve review en tot de volgende keer bij Sushi-eight!

Ineke van der Velden
7 januari 2024

Koud.Slecht verpakt. Het was rond het vriespunt en daar hadden jullie m.i. rekening mee moeten houden Helaas hebben we dus nog niet eens de helft op Proef maar eens kip saté die niet warm is…..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
6 januari 2024

Eerste keer dat ik hier besteld hebt. Zou om 18 uur bezorgd worden, werd pas 18.40 uur. De kip in de sushi was (hierdoor?) niet heel krokant meer. Telefonisch niemand te bereiken.

Stijn
6 januari 2024

Verkeerd bezorgt maar goed herstelt

Nancy van der Zanden
4 januari 2024

Heerlijke sushi!! Sushi eight is bij ons favoriet

Jenny strik
26 december 2023

Was heel lekker. Echter 1 rol was uitgedroogd; waarschijnlijk niet echt vers. Dat was jammer

John
26 december 2023

Alle producten waren heel erg lekker en de bestelling werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen John! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Anoniem
13 december 2023

Erg lekker, op tijd klaar en zag er top uit!

Jeroen
3 december 2023
Ronnie
1 december 2023

Heerlijk verse sushi

John
18 november 2023

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Viel erg tegen. Omhulsels van zeewier waren taai net als het rundvlees. Jammer, ga voortaan wel naar de concurrent in Den Bosch. Daar is het altijd goed.

Vos
15 november 2023

Alles in orde en een lekker cadeautje!

Joost Zonnenberg
12 november 2023

Het wordt bijna eentonig maar zoals alle andere keren gewoon weer perfect 👌

Reactie van Sushi 8

Hoi Joost, altijd leuk om te lezen als onze klanten tevreden zijn! Dus bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marcia Boeijen
6 november 2023

De bezorger was prima. We hadden alleen onze bestelling om 18 15 staan. Als je dan het eten pas om 18.40 krijgt, vind ik dat aan de late kant, zeker met kinderen. Ik begreep wel dat het druk was maar was toch puntje van aandacht. Maar eten zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
1 november 2023
Nicole
30 oktober 2023

Verlate laat gezorgd, smaak was niet echt heel speciaal voor die prijs. Ik zou hier niet snel nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
30 oktober 2023

Rond 16.45 besteld voor 19.30. Vanaf19.45 gebeld. 2x moeten bellen voordat er werd opgenomen. Toen de mededeling met dat de bestelling over 15 min zou komen. Uiteindelijk pas tegen 21u kunnen gaan eten . Als het niet lukt qua tijd of wat dan ook. Bel dan even de klant. Kwaliteit is oke, maar het vertrouwen is weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ingrid De groot
27 oktober 2023

Heerlijke sushi ..

Sebastiaan
24 september 2023
Joyce
18 september 2023

Lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne van den Broek
3 september 2023

Was erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat het gesmaakt heeft Marianne! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

fam van den Akker
2 september 2023

Ik had gevraagd om de avocado maki te vervangen voor tamago maki echter was dit niet gebeurt helaas.

Mandy Spierings
27 augustus 2023

De sushi was niet strak opgerold waardoor hij bij het pakken regelmatig uit elkaar viel.

10a
23 augustus 2023

Top service!

Bastiaenen
21 augustus 2023

Op de website geeft het systeem aan dat er om 19:00 bezorgd kan worden. Helaas kwam de sushi pas om 20:00 en zonder sojasaus... Graag het systeem aanpassen als er niet voldaan kan worden aan de gewenste bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost Zonnenberg
13 augustus 2023

Zoals altijd perfect 👌,we bestellen regelmatig en altijd is het vers en daardoor super lekker !!!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Joost! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marcia
8 augustus 2023
Janneke Vissers
7 augustus 2023

Het was weer super lekker

E
6 augustus 2023

Personeel was totaal niet vriendelijk, het leek meer een last te zijn dat ik mijn bestelling kwam ophalen. Meteen de laatste keer geweest dus!

Patrick W.
5 augustus 2023

Was de eerste ervaring mat Sushi 8. Sushi was echt top en de bezorging vlot en netjes. Bij de sashimi was de zalm ook prima maar de tonijn viel helaas wat tegen. De kipspiesjes waren wat aan de droge kant, maar wel prima van smaak. Kortom paar kleine dingetjes die een 9+ ervaring in de weg zaten, maar zeker goed genoeg om vaker te gaan bestellen.

Franka van der Heijden
3 augustus 2023

Was super lekker

Mieke
28 juli 2023

Mooi op tijd en weer erg lekker!!

Janssen
25 juli 2023

Top! Heerlijk vers en nog een heerlijk extraatje kado gekregen. Wij hebben er met zijn zessen van genoten!

Niels
24 juli 2023

Bestelling was eenvoudig en de sushi was weer erg goed. Netjes op tijd binnen 45-50 minuten geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Niels! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Patrick
23 juli 2023

Heerlijke verse sushi

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor deze review Patrick! Tot snel weer bij Sushi-Eight

T
21 juli 2023
N ala
20 juli 2023
yvonne
20 juli 2023
Nancy van der Zanden Suppers
17 juli 2023

Heerlijke sushi, wij genieten er met het hele gezin van. Vaak wordt het eerder bezorgd dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
15 juli 2023

Top! Was weer heerlijk 😻

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Merel! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Chantal Boden
11 juli 2023

Steeds weer kiezen we voor Sushi eight. Niet omdat het alleen super lekker is, maar ook omdat evt wijzigingen in sushi boxen geen enkel probleem zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holt
10 juli 2023

Wij zijn altijd erg tevreden, maar gister vonden we het wat tegen vallen. De sushi viel snel uit elkaar en de kip(spies) was taai terwijl hij normaal zo lekker mals is! Hopelijk heeft de kok de volgende keer weer een betere dag ;)

Ellen
8 juli 2023

Het was heerlijk,vers en op tijd

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Ellen! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Roel
7 juli 2023

Kwaliteit was goed, maar ik kwam op aangegeven tijd afhalen maar ik kon nog een uur wachten. Dit viel een beetje tegen. Kregen wel iets extra's mee😁😁

Arnaud
7 juli 2023

Was weer lekker

Bart
6 juli 2023

De maki was prima, de nigiri een beetje aan de grote kant.

Rene Marquenie
24 juni 2023

De sushi was lekker, echter viel uit elkaar. Leek een beetje op haastwerk. Verbeterpuntje…

Jacques van Os
20 juni 2023

Heerlijke verse Sushi en bezorging prima op tijd. Op basis van kwaliteit zeker een aanrader in Oss.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Jacques! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Y.Voss
14 juni 2023

Wat een heerlijke, verse sushi. We hebben gesmuld en geprofiteerd van de woensdagkorting.

Joost Zonnenberg
11 juni 2023

Zoals altijd perfect 👌

berghem
10 juni 2023

eerste bestelling, op de aangegeven tijd bezorgd, lekker, concurrerende prijs, fijne keus uit al samengestelde boxen. fijn dat er ook wat andere dingen op de kaart staan naast Sushi

Marcia Boeijen
29 mei 2023

De kippenspiesjes die bij de chicken lopers box zaten waren te droog en hard gebakken. Niet echt lekker dus. De sushi was verder goed ook al hadden we van de beef sushi meer verwacht qua smaak.

Rino Bouwmeester
28 mei 2023

Lekker en vers goede service

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Rino! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Terry
28 mei 2023

Erg lekkere sushi en netjes op tijd (zelfs iets te vroeg) bezorgd

Nancy
22 mei 2023

De sushi was helaas niet zo goed als anders sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caressa
19 mei 2023

Snelle bestelling! Echt genieten.

Ilona Smits
14 mei 2023

Het was alweer even geleden dat ik besteld had maar helaas was ik deze keer minder tevreden. We vonden allemaal de rijst veel te zoet. Dat deed echt afbreuk aan de smaakbeleving en het genot van een lekkere sushi traktatie op moederdag.

Monika
13 mei 2023
Jacques van Os
1 mei 2023

Heerlijke verse Sushi en op de minuut af op de juiste tijd bezorgd. Goed verpakt en de warme kip en gyosa nog voldoende warm om te consumeren thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Jacques! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Angelique
28 april 2023

De stukjes waren veel smaller dan normaal, niet alle stukjes waren belegd met zalm, de uiteinde van de rol zat er vaak tussen maar dan met nog maar weinig vulling. Meerdere keren hier al naar tevredenheid besteld maar vandaag was het echt onder de maat. De smaak is wel goed en de bezorging is snel.

Niels
23 april 2023

Kwaliteit van sushi altijd erg goed, helaas duurde de bezorging 20 min langer dan vermeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Wit
23 april 2023

Heerlijke sushi!

Rita
20 april 2023

Het was weer TOP, heerlijk!!!!, en netjes op tijd bezorgd

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Rita! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Jacques van Os
18 april 2023

Heerlijke verse Sushi.